Contact
Henk SnetselaarHenk Snetselaar
Gepubliceerd op

Het Your_adventure audiospel

 

Informatie:

Het Your_adventure audiospel is een kruising van een boek en een spel. Je moet het voorstellen als dat jijzelf het hoofdpersonage in een boek bent. Je doet wat je wilt in de aangeboden spelwereld. De wereld op zichzelf, vertelt het verhaal, jij bent het hoofdpersonage die door de verhaalwereld loopt en activiteiten uitvoert. Er is geen vaste lijn van acties die je móét uitvoeren, het spel is zo ontworpen dat je zelf je keuzes kunt maken over wat je wanneer wilt doen. Als dit de spelwereld verkennen is, doe dat, als je hele dagen wilt vissen, doe dat, ben jij iemand die het leuk vindt om vijanden de gehele dag in elkaar te rossen, doe dat. Zo zijn er nog verschillende activiteiten die de huidige versie aanbiedt, zoals oogsten, koken, houthakken en queestes uitvoeren.

Zoals gezegd biedt het spel de speler de kans om zijn of haar eigen verhaal in een verhaal te schrijven. Deze publicatie, is net als de eerdere publicaties gratis, maar, er is een uitbreidingspakket beschikbaar, die bekend staat als de castlevania add-on. Dit zal een compleet nieuw gebied toevoegen aan het spel, waar verschillende nieuwe queestes, oogstbare gewassen, verschillende nieuwe karakters, nieuwe vijanden en enkele andere interessante toevoegingen zijn gedaan. Het is zo, dat mensen die deze uitbreiding niet gekocht hebben, hier geen toegang toe hebben. Deze uitbreiding zal 5 euro kosten waarin updates gegarandeerd zijn. Dat je de uitbreiding nu koopt, wil niet zeggen dat je nooit meer updates krijgt. Wanneer je deze uitbreiding, en toekomstige uitbreidingen koopt, krijg je een lisencie voor levensduur, dit houdt in, dat als er updates worden gedaan aan een uitbreidingspakket, dat de mensen die deze gekocht hebben, de nieuwe versie gratis ontvangen.

De betalingen zullen eerst ontvangen worden via paypal, later zitten we erover na te denken om ook ideal op te nemen.

Geef ons aub een maximum van 24 uur om je bestelling te verwerken, deze zullen namelijk met de hand verwerkt en digitaal verstuurd worden. De link die je van ons krijgt, zal ongeveer 48 uur actief blijven, en daarna vernietigd worden. Mocht je link niet meer werken, stuur ons een email, en we sturen je een nieuwe link.

Nu deze publicatie is gedaan, hebben we plannen om dit spel in verschillende talen te vertalen, Nederlands is er een van, waarna we weer aan de wereld gaan werken.

 

De links,

Ok, genoeg van mijn uitleg, hieronder vind je diverse links, deze eerste link, zal je een sneak preview geven over wat je van deze publicatie kunt verwachten, het uitbreidingspakket is in deze video actief, houd in gedachten, dat sommige aspecten van de video niet zullen werken in de gratis variant van het spel.

De video:

https://www.youtube.com/watch?v=CwrinL5BmOI&t=19s

Onze website:

http://www.nonvisiongames.com

 

Ons email adres:

nonvisiongames@gmx.com

 

 

Deel dit artikel